fredag 19 augusti 2011

Kort

Häromdagen träffades vi några stycken och färglade stämplar med promarkers. En rolig idé då det alltid är kul att träffa likasinnade. En penna är ju också ganska dyr - så tillsammans var det roligt att slå ihop alla färger! Det är roligt att färglägga, men man ska väl kanske göra något med allt man färglägger också... Fast eftersom jag är så ny inom området är varje stämpel träning mot att bli lite bättre :)

Grattiskort gör vi i alla fall av med på löpande band. Detta kort går och använda till det, men även andra tillfällen. "With Love" står det på etiketten. Swirlen av pealmaker blev tyvärr misslyckad. Men jag älskar mina träknappar som jag en gång haft på en kudde i sovrummet. Äntligen kom den till nytta!


Ha en bra dag och trevlig fredagskväll!

7 kommentarer:

 1. Jättefint! Ja färglägga är kul! Det är något som tåls att göra om =)

  SvaraRadera
 2. Du får kolla på http://www.svenskscrapbooking.se där finns så mycket tips så man drunknar i det! Och månadsutmaningar m.m.

  SvaraRadera
 3. Och eftersom min mobil har valt att inte ladda sig så svarar jag här att det blir kanonbra att du kommer 14.52 om det passar med sovtiderna här så kommer jag och möter dig.

  SvaraRadera
 4. Du kom på en sak när jag skura spisen i eftermiddags... vad hade du för plattskydd de var någe med någon ros. Jättesöta? Vart har du köpt dem?

  SvaraRadera
 5. Så fina kort du gör, vilket pillerjobb!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Vilket sött kort! Gillar dina griffeltavlor, snygga! =)
  Tack för att du vill vara med på min bloggcandy, lycka till! Ha en härlig dag,
  kram K.

  SvaraRadera