torsdag 18 augusti 2011

Dreglisar

Jag fick önskemål om att sy dregelhaklappar (dreglisar) , så det har jag såklart gjort. Har gjort på beställning tidigare, men aldrig till min egen dotter. Nu passade jag på när jag ändå var i farten. Värt att nämna är att det vita tyget är sparat tyg från gardiner som jag sytt upp. Härligt med återbruk!
Dessa dreglisar matchar varandra eftersom det är till Skorpans kille. Det ska börjas med parmatchning i tid. Nu - dreglisar. Om 60 år - träningsoveraller (fast dom syr inte jag iaf... :))
Här är två av de färdiga haklapparna. Nallen är en otroligt duktig modell!

 


Jag har sytt fast en etikett på som ser ut så här på närmare håll. Etiketterna finns i många olika varianter på Stellas i Kumla.


Mönster till dregellapparna fick jag genom att använda en köpt som mall. Jag har använt kardborre som jag ser som mest praktiskt för både barnet och sömnaden.

4 kommentarer:

 1. Superbra med dregellappar.

  Ja jag tänkte det... vitt papper och lite draget med brun stämpeldyna de borde bli fin fint! Eller om man distessar lite med vintage photo kanske... Det ska testas i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Tack jag tar gärna pärlor =)) har inte alls några har bara såna där med klister =)

  SvaraRadera
 3. Här ska det matchas för fullt..

  SvaraRadera
 4. Tack =) De har blivit att jag skapat mer nu när fredrik har vart pappa ledig en månad. men nu börjar han jobba igen =( Men det har också blivit mer nu när Esmeralda fått mer regelbundna tider på kvällen. Så här mycket har jag inte hunnit med förut.
  Mannen här tyckte han kände igen Miranda nallen ;), dåligt jag fick bara en litan ja... ;P haha!!!

  SvaraRadera