Jag satt och bläddrade igenom några av böckerna i bakbokserien från Tasteline/Aftonbladet. Jag var nämligen hemma hos en vän förra veckan som bjöd på Gifflar med nötkräm, sååå goda! Receptet fanns i boken "Bullar". Jag har bakat även dem hemma nu efteråt och mitt tips till alla Nutella-fans som har lätt att lägga på sig extrakilon.... (jag är en av dem...) Baka om du väntar gäster så du inte får för mycket gifflar över... :P
Blev dock lite peppad på detta med gifflar och såg då ett recept på Salta gifflar i boken "Läsarnas egna recept". Ett jättebra recept, ganska tidskrävande, men värt det. Resultatet blev väldigt gott!
Gifflarna passar till kvällsmys, kaffet, temyset eller frukosten. Smart!
Ha en trevlig kväll!
Fast oftast brukar jag få lite hjälp med fönstren eftersom jag alltid slarvar så går Daniel efter sen=)
SvaraRadera