torsdag 15 september 2011

Ho ho ho

Jag fick onda ögat av min sambo igår när han fick se vad jag pysslat med på kvällen... Det gäller väl att vara ute i tid? Hihi, kanske inte... Men jag hade målat stämpeln som jag har använt och den var jag sugen på att använda. Sen blev det ett till kort i bara farten...


Jag brukar se till att ge mina syskonbarn (och även sambons) egna julkort varje år. De korten ser ju naturligtvis lite annorlunda ut än de vuxnas kort. Detta kort blir till ett av barnen. Med största sannolikhet en av tjejerna :)
Det är ett vitt dubbelkort. Det rutiga pappret kommer från Panduro. Wellpapp får man ju när man är och handlar och personalen slår in sköra saker, eller så ber man om det :) Röda hjärtan och pärlor från Victorias designhouse. Magnoliastämpel färglagd med Promarkers. Bokstäver från Stellas. Röd formad cardstock till banderoll (eller hur man kallar det...).  Slutligen klassiskt jutesnöre som jag köper på mat/blomaffären.


Det här kortet blev väldigt "snabbscrappat", men jag blev ganska nöjd ändå.
Ett vitt, enkelt kort (alltså inte dubbelt). Jag färgade kanterna och en bit in på kortet med brun stämpeldyna.  Brun cardstock som bakgrund. Motivet kommer från ett klippark från Panduro, likaså är även de stora snöflingorna därifrån. De små snöflingorna (pärlorna) är gjorda med en pearlmaker. Etiketten är vanlig vit cardstock som är mönstersax-klippt, sedan färgad med brun stäpeldyna. Jag har skrivit för hand med guldpenna.

Ha en bra dag!

4 kommentarer:

 1. Jättefina kort. Jag börjar fundera på om vi ska planera in lite julpyssel snart.

  SvaraRadera
 2. Jag hade planer på trädgården men det fick bli en promenad för Daniel skulle klippa gräset och då kan inte jag vara ute med Alex för gräsklipparen låter som ett större tröskverk.

  SvaraRadera
 3. Klart man ska vara ute i god tid :)

  De finns en utmaning så att man ska göra ett julkort i veckan under hela året så man slipper hysteristressa med alla julkort. Funderar på att vara med i det nästa år :) Eller i allafall försöka göra ett kort varannan vecka. Ska man stå på julmarknad elelr julloppis så är det ju bra om man har lite på lager :)

  SvaraRadera