torsdag 8 september 2011

Äääntligen färdig...

Nu är sjalen/halsduken äntligen färdig! Jag kan ju inte påstå att jag har lagt ner speciellt mycket tid på att virka - några kvällar i soffan sammanlagt, men tradigt har det varit. Det är inte riktigt min grej att bara göra samma, samma sak hela tiden... 4-4-3 ihop, 4-4-3 ihop * 100 000 000 :)
Det känns som jag kan lägga ner mina tankar om att göra ett överkast av rutor, då får man ju verkligen göra samma sak typ 100 000 000 gånger...

Jag känner mig ändå nöjd med resultatet, även om den inte riktigt blev som den skulle. Mönstret som jag länkat till tidigare när jag skulle börja med den här sjalen är något annat. Jag har bara utgått från det, men sedan gjort som jag själv tyckt. Jag skulle ha använt ett fylligare garn och en tjockare virknål för att uppnå den "fluffiga" sjalen, men nu blev den så här istället!


Eftersom den inte blev så lång som den skulle, kunde den inte knytas. Jag tänkte att det skulle vara fint med en brosch som sammanlänkade båda sidor, men jag vet att jag aldrig skulle använda det... Så jag tog reservknappen till min höstjacka och fäste den på undersidan. Hålen i sjalen är såpass stora/lagom att knappen passade perfekt. Man kan välja vart man vill knäppa den. Smart va?! Jag har ju mina ljusa :)
Nu fick jag en höstsjal som passar perfekt till jackan.


Nu står babymössa på väntelistan i virksoffan :)
Hejs svejs!

1 kommentar:

  1. Den blev ju jättefin!

    Ja man har de sparade i datorn, eller många som kollar på sina bilder från skiva i dvd spelare och då är det ju roligare så här. Men jag gör det just för att jag tycker det är kul och för träning. De går att skriva ut och blir fint. Men i så fall skulle jag nog kanske skicka det på framkallning.

    SvaraRadera