onsdag 9 maj 2012

Tavelramar och en burk

Sladden är hittad :) Tog inte så lång tid, så det var ju tur!

Tänkte visa mina senaste tavelramar. Ingen ram är ju lik någon annan. Jag blir alltid lika glad av att se resultatet på ramarna när de är monterade och klara, eftersom de blir så originella!

 
Detta är en guldram från början. Egentligen är det rent omöjligt att få det snyggt med alla mönster i ramen när man målar med pensel. I detta fall är den spraymålad första lagren och sedan målad det sista. Otroligt mycket jobb, men värt det när det är en familjemedlem som ska ha den... Skulle jag sälja nåt liknande skulle det bli svindyrt för alla jobbtimmar! :)


En närbild (som tyvärr inte blev så lyckad) på det häftiga mönstret i ramen. På några ställen kan man ana guldet, vilket är riktigt läckert, tycker jag!


Struntar i helhetsbilderna på resterande tavlor... Det är väl ramen som är viktigast? Snygg, enkel, oslipad vit ram. Passar i vilket hem som helst!


Snyggaste ramen blev denna... "Naturligt" kantstött med lagom enkel ram.

Får nu hoppas tavlorna går hem, i sina hem!

Slutligen... en söt liten burk....


Vi hade marken för någon vecka sedan och då köpte jag en burk till första mjölktanden i omålat trä. Målade med rosa och grönt (prickigt) och pyntade lite. Roligt att pyssla till barn.

Ha det så bra, nu ska jag faktiskt pyssla lite när det ändå regnar... :)

2 kommentarer:

  1. Jätte fin tavelram!
    Åh då få du visa bild på väskan sen när den är klar, är de eget mönster du virkar ifrån?


    Ha en bra dag Kram

    SvaraRadera
  2. Vad söt den lilla burken blev. Det blev lite pyssel här idag också när Alex sov.

    SvaraRadera