måndag 9 april 2012

Kudde på g

Detta är mitt första stora virkprojekt... Fortfarande pågående!


Mönstret till en "roskudde" var med i 101 idéer och jag kunde inte låta bli att göra en. Jag ångrar mig smått varje gång jag tar upp arbetet, men det är väl bara att traggla på :)
Hur håller man motivationen egentligen?

4 kommentarer:

 1. Jag blev hel kär i denna kudde när jag såg den i 101 idéer. Visa mamma den igår när de va här och fråga om det är svårt att virka en sådan. Hon hade svårt att se mig virka denna... men jag skulle så gärna vilja ha en sån i gungstolen...turkost eller rosa... Hon sa att de finns liknande att köpa på Ö&b eller vad hon nu sa... Kämpa på du, det blir superfint!!!!!

  SvaraRadera
 2. Det blir en jättefin kudde, kämpa på.
  Tänk vilken glädje i att gjort den själv. Fick se i din blogg att du virkat en tårta, så nu blir det garn för mig också =) /Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Blir den bra kanske man kan få beställa några från dig, eller så får jag lära mig själv. Hur man håller motivationen uppe är svårare då jag är kass på det själv.

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Vad roligt att du kommenterade så jag hittade hit. Jätte fin blogg och jag blev väldigt inspirerad till dina fina griffeltavlor. Ha tänkt länge att jag skulle göra en till pojkarna, med att ha en ram runt va ju jätte fint. Så jag kasnke skulle ta tag i detta snart :) Eller att vi gör en till hallen, åh ja nu fick jag något att tänka på ;)

  Min motivation går i vågor, ibalnd har jag massa ideér, sen känner man inte alls för att virka och just nu vill jag virka, men kan inte bestämma mig för vad :) Jag väljer alltid projekt som inte ta för lång tid, amigurumi djuren, apan och katten är de största jag gjort och de räcker, jag vill få de klart fort :) Eller jag ha faktiskt funderat på att virka mig en sjal. Få se om jag kommer orkar göra klart den :)

  Ha de gott Kram Cina

  SvaraRadera